Ο ιδανικός παραδοσιακός χώρος συντήρησης κρασιών αποτελεί από παλιά το κελάρι. Δηλαδή ένας χώρος υπόγειος, σκοτεινός, δροσερός, με σταθερές θερμοκρασίες συντήρησης καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Σ’ ένα τέτοιο χώρο έχω δημιουργήσει το δικό μου παράδεισο και υποδέχομαι τους οινόφιλους σ’ ένα ορμητήριο δημιουργίας κι έμπνευσης.
Χώρος στον οποίο εκφράζεται η αρμονία, η δημιουργία, η ηρεμία.
Η πέτρα το ζεσταίνει, το μοναστηριακό τραπέζι το γοητεύει, η μουσική χαλαρώνει και η προσεγμένη επιλογή στοιχείων (όπως ο χάλκινος άμβυκας) το απογειώνουν αισθητικά.
Την ουσιαστική πινελιά την καθορίζουν τα 80 και βάλε δρύινα γαλλικά βαρέλια που κρύβουν τα δώρα του Διονύσου.
Χώρος που σε ακολουθεί και σε ξαναγυρίζει πίσω, να τον ξαναδείς, να τον ξαναμυρίσεις, να σε ξαναμαγέψει.