Για τους νοσταλγούς της ρετσίνας οινοποιούμε το δυσεύρετο ελληνικό «δάκρυ του πεύκου» που θυμίζει διαχρονικές αξίες όπως την παρέα των φίλων ή ένα λιτό έδεσμα σε κάποιο ταβερνάκι.
Το Σαββατιανό, μια κομψή έκφραση από εκρήξεις αρωμάτων, πράσινων εσπεριδοειδών και οξύτητας, το Μοσχάτο, το Saurignon είναι μερικές επιλογές για τις γευστικές σας προτιμήσεις
Το αρμονικό αγκάλιασμα του Cabernet και του Μοσχάτου δημιουργεί ένα ζωηρό τριανταφυλλί Ροζέ.
Cabernet – Αγιωργίτικο – Merlot – Syrah με έντονα πορφυρά χρώματα, αρωματικά μπουκέτα από φρούτα του δάσους, στόμα στιβαρό και στρογγυλό με αρωματική επίγευση και καλοδομημένο τανικό περιεχόμενο
Το ούζο ''ΑΝΤΡΙΚΕΙΟ'' Κακίτση φτιάχνεται με συνταγή από το 1863 και χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Η Ποτοποιία Κακίτση, έχει τις ρίζες της στη Μικρά Ασία, όπου το 1863 ο Κυριάκος Κακίτσης ίδρυσε το πρώτο του αποστακτήριο. Παλιό σύνθημα της ποτοποιίας είναι το “Πίνεις Πολλά, Ξυπνάς Καλά”. Από το 1922 η οικογένεια Κακίτση διωγμένη από τη Μικρά Ασία συνεχίζει μέχρι...
Ένα εκλεκτό απόσταγµα που φυλάει στην καρδιά του το χιώτικο γλυκάνισο και δημιουργεί έναν γευστικό παράδεισο που μένει αξέχαστος σε κάθε ουρανίσκο. Το καζανιστό Στουπάκη παράγεται με 100% απόσταξη στάλα-στάλα σε παραδοσιακά χάλκινα καζάνια µε τον πλέον ιδανικό τρόπο, συνεχίζοντας έτσι την γευστική παράδοση της Χίου και προσφέροντας μοναδικότητα σε κάθε...
Μέσα από την πολύχρονη παρουσία της στο συγκεκριμένο κλάδο έχει αποκτήσει μια καταξιωμένη θέση και το ούζο της αποτελεί μια από τις πιο γνωστές μάρκες ούζου στη Λέσβο. Το ούζο της κυκλοφορεί με την κατοχυρωμένη επωνυμία «ΚΕΦΙ». Υπάρχουν τρεις διαφορετικές ποικιλίες ούζου: 40 βαθμών (vol), 42 βαθμών (vol), 44 βαθμών (vol). Απαραίτητη πρώτη ύλη για την...
Φυσικά ένα πολύ διαφορετικό ούζο από τα συνηθισμένα. Αυτό οφείλεται στη χρήση γλυκάνισου, κολίανδρου, αστεροειδή γλυκάνισου, μάραθου, κανέλλας, μαστίχας αγγελικής κ.α. Η σύσταση αυτή καταλήγει να προσδίδει τη ταυτότητα του ούζου, αλλά με νότες τζιν.
Η πείρα, η γνώση τεσσάρων γενεών της οικογενείας Τέττερη, συνδυαζόμενες με υπομονή και αγάπη, έδωσαν στo ούζο Νο 5 ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα καλύτερα αποστάγματα της Ελλάδος. Προϊόν αποστάξεως αυστηρά επιλεγμένων σπόρων Χιώτικου γλυκάνισου, με δυνατή γεύση και εξαιρετικό άρωμα, που κάνει πάντα φίλους εκείνους πού πιστεύουν στη φιλοσοφία της πραγματικής...
Με στόχο την απόλυτη γευστική απόλαυση και τη διαχρονική αξία το ούζο «ΨΥΧΗ» παράγεται από 100% γνήσιο απόσταγμα χιώτικου γλυκάνισου. Μεστό στη γεύση του πλημμυρίζει απολαυστικά τον ουρανίσκο φέρνοντας στο νου τη μυρωδιά της θάλασσας του Αιγαίου. Η παράδοση της ποτοποιίας «ΨΥΧΗ» ξεκινάει στη Χίο, το 1925 και κληροδοτείται από γενιά σε γενιά με ευλάβεια...
Οι ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες κάθε χρονιάς αφήνουν το αποτύπωμά τους στο αρωματικό δυναμικό του γλυκάνισου, ο οποίος, ανάλογα με τη σοδειά, περιέχει αιθέρια έλαια που αποτελούν το 2 έως 8% του βάρους του. Το 85-90% αυτών των αιθέριων ελαίων, ανάλογα με τη σοδειά και πάλι, αποτελείται από ανηθόλη, την αρωματική ουσία που δίνει το χαρακτηριστικό...
Ελαφρύ και ευχάριστο στη γεύση με διακριτικά αρώματα γλυκάνισου, πινελιές μαστίχας και νότες λουλουδιών. Ορεκτικό ούζο, πίνεται με προσθήκη κατά βούληση νερού ή πάγου, που του προσθέτει πλούσιο γαλάκτωμα. Συνοδεύει ιδανικά ορεκτικούς μεζέδες, όπως ελιές ροπάδες, παστές σαρδέλες Καλλονής, λαδοτύρι σαγανάκι, ψητό χταπόδι και ντόπια θαλασσινά χτένια και...
Γλυκόπιοτο και ελαφρύ, συνδυάζει μετρημένο άρωμα λισβοριανού γλυκάνισου με πλούσια παλέτα γήινων αρωμάτων και άμυλου. Επιτραπέζιο ούζο από απόσταξη 100%, έχει επίγευση με μακρά διάρκεια και πίνεται κατά προτίμηση με την προσθήκη ή όχι παγωμένου νερού. Συνοδεύει εξαιρετικά μοναδικές γαστρονομικές συνευρέσεις με ψητά φρέσκα ψάρια και καλαμάρια, με γαρίδες ή...
Η παραδοσιακή συνταγή του Δημήτρη Γιαννατσή, άντεξε στη φθορά του χρόνου και ύστερα από διαδρομή σχεδόν ενός αιώνα, έμπειρη και με πολλούς τρόπους, έφτασε μέχρι τις μέρες μας.Προιόν εξαιρετικής ποιότητας, απόλυτα ισορροπημένο στο στόμα, γλυκόπιοτο χωρίς ζάχαρη ή άλλες γλυκαντικές ουσίες, φυσικά αρωματισμένο με μυρωδάτα βότανα της ευλογημένης λεσβιακής...
Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, με τη χαρακτηριστική γεύση και το ιδιαίτερο άρωμα, περιέχει: μαλακό νερό από τις πηγές του ποταμού Σεδούντα, γλυκάνισο Λισβορίου, μάραθο από τη Βόρεια Εύβοια, αστεροειδές, κανέλα, μοσχοκάρυδο, εκχυλίσματα μαστίχας Χίου, διάφορα άλλα βότανα της Λεσβιακής γης και αλάτι από τις αλυκές Καλλονής Λέσβου.
Ένα παραδοσιακό ούζο με αρώματα και αλκοολικό δυναμικό να ισορροπούν απόλυτα μεταξύ τους . Αρώματα λεμονανθών και νότες πικραμύγδαλου σε μέτρια ένταση σιγοντάρουν το γλυκάνισο. γλυκόπιοτο με θόλωμα αρκετά ζωντανό.
Η Delphi Beer είναι μία μεσογειακή μπύρα, Pilsner, ξανθιά, διπλοζύμωτη και φυσικά θολή. Εχει χαρακτηριστική γεύση, ιδιαίτερα αρωματική, με ελαφριά επίγευση, πικρή αλλά ευχάριστη, που συνοδεύεται από ένα αίσθημα φρέσκιας βύνης. Κυριαρχούν τα αρώματα της ακακίας και του άνθους πορτοκαλιάς σε ισορροπία με το λεπτό άρωμα λυκίσκου. Μία μη παστεριωμένη μπύρα...
Η Marea Beer είναι μια Double Malt Ale μπίρα, που παρασκευάζεται από 5 δημητριακά και διακρίνεται από τη μεστη της γεύση και το άρωμα εσπεριδοειδών και αποξηραμένων φρούτων. Διπλοζύμωτη αφιλτράριστη και απαστερίωτη, με βαθύ χρυσαφί χρώμα και πορτοκαλί ανταύγειες, συνδυάζει την ελαφρώς γλυκιά γεύση των δημητριακών με την πικράδα του λυκίσκου, αφήνοντας μια...
Με 4,8 % αλκοόλ, μια μπίρα υψηλής ποιότητας, αφιλτράριστη και απεστερίωτη που επαναζυμώνεται στην φιάλη. Έχει βασίσει την παρασκευή της στην ελληνική φιλοσοφία, χρησιμοποιώντας ελληνικό σαφράν Πελοποννήσου. Γεννημένη στο ηλιόλουστο και θαλασσινό τοπίο της Αρκαδίας, η Notias διηγείται μία ιστορία φιλίας, αντάμωσης και αλληλεγγύης. Απολαύστε το δροσιστικό...
Μια μπύρα με καθαρή γεύση και οσμή, δροσιστική με κρυστάλλινη ξανθιά όψη. Κατάλληλη να συνοδέψει μεζέ και φαγητό.
Μια μπύρα με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Αρωματική, ευχάριστη πικράδα, αλλά και δροσιστική. Κατάλληλη να πίνεται και χωρίς συνοδεία μεζέ ή φαγητού, τις στιγμές που θέλουμε να ηρεμήσουμε απολαμβάνοντας το ποτό μας.